• DK
  • GB

E/F Reberbanegade 29-41/Ã…landsgade 22-24

<

CEJ lancerer nyt BeboerNet13-06-2019 - 21:58

BeboerNet – ny online service til alle beboere

 

 

 

CEJ går i luften med BeboerNet. Det er en ny online service til alle beboere i ejendomme, CEJ administrerer.

Hvorfor BeboerNet?

BeboerNet er en ny smart løsning, der skal supplere vores nuværende ydelser til gavn for vores kunder og beboere.

Vi mener, det skal være let at komme i kontakt med og bruge CEJ – også online. Derfor lancerer vi BeboerNet, en brugervenlig online løsning baseret på selvservice. Så har beboerne altid adgang til informationer om deres lejlighed, lige fra oplysninger om opkrævninger til kontaktinformationer.

Selvservice døgnet rundt

Når beboerne har brug for bestemte ejendomsinformationer uden for CEJ’s åbningstid, kan de nemt logge ind på BeboerNet og hente hvilke oplysninger, de måtte ønske.

Døgnet rundt kan beboerne finde kontaktinformationer, dokumenter, korrespondance, opkrævninger samt udskrive indbetalingskort. Og flere funktioner vil komme til løbende.

Det betyder, at beboerne kan servicere sig selv uden for CEJ’s åbningstid. De kan hurtigt selv finde oplysninger om deres lejlighed og fx udskrive et indbetalingskort, hvis det, de har fået tilsendt, er bortkommet.

Sikker adgang

Det skal være sikkert at bruge CEJ’s løsninger. Derfor er BeboerNet tilknyttet NemID. I hverdagen betyder det, at beboerne slipper for at huske endnu en adgangskode, og det sikrer samtidig, at andre ikke får adgang til deres oplysninger.

LÆS YDERLIGERE OM BEBOERNET I VEDHÆFTEDE FIL

 

<