<

Få nyheder vedrørende ejendommen på din mail11-10-2017 - 18:56

Hvis der er nyt vedrørende ejendommen, vil du som ejer og/eller beboer kunne finde det på ejerforeningens hjemmeside. Som en ekstra service, kan bestyrelsen tilbyde at sende dig en mail, hvis vi skønner nyheden har en almen interesse for ejere som beboere. Hvordan du bliver tilmeldt denne nyheds-/orienteringsmail, kan du læse nærmere om herunder.

Ved at du bliver opretttet som bruger på hjemmesiden, har bestyrelsen mulighed for at udsende en gruppemail, hvis vi skønner det er relevant. Du bliver på denne måde hurtigt orienteret, hvis der er nyheder mv., der kan have betydning for dig, og du eventuelt skal handle på.

 

Hvis du er interesseret så send en mail til torbenbredahlnielsen@hotmail.dk hvorefter du vil blive oprettet. I mailen bedes du angive:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Din mailadresse
  • Evt. tlf. nr.
  • Er du ejer af lejligheden og bor samtidig i denne
  • Er du lejer af lejligheden
  • Er du ejer af lejligheden, men ikke bebor denne - lejlighedens adresse og evt. også gerne din adresse

Mails vil så vidt muligt kun bliver fremsendt til den, det er relevant for - ejer eller beboer.

 

De registrede oplysninger vil alene være registreret på hjemmesidens server og kun brugt i forbindelse med udsendelse af gruppemails til ejere/beboere.

 

Er du indforstået med, at din mailadresse også kan bruges til udsendelse af mails fra bestyrelsen til dig alene, hvis vi har behov for at komme i kontakt med dig/oplyse dig om noget, bedes du tilkendegive dette. I modsat fald vil der kun ske mailhenvendelse i helt særlige tilfælde, hvor det er meget vigtigt, at vi kan komme i kontakt med dig.

 

På bestyrelsens vegne

 

Torben Bredahl Nielsen

Formand

 

Afmeldelse af nyhedsmailen sker til samme mailadresse som ved tilmelding. Hvis du afmelder dig modtagelsen af nyhedsmail, vil dine registrerede oplysning, som du afgav ved tilmelding blive slettet umiddelbart efter afmeldelsen.

 

Se alle nyheder <